Velkommen

NNFF er et flerfaglig nettverk av forskere og andre interessenter som arbeider med forskning om funksjonshemming, funksjons-nedsettelse og marginalisering/ diskriminering.

Nettverket skal være en møteplass der deltakerne kan presentere og diskutere sine forsknings- og utviklingsarbeider. Det er et ønske å oppmuntre til slik aktivitet og til norsk, nordisk og internasjonalt samarbeide. Nettverket ble etablert på den 1. nasjonale konferansen om forskning om funksjonshemmede på Lillehammer i september 2004. Nettverket ledes av et valgt styre.

Nettverket har ikke medlemsskap i tradisjonell forstand. De som ønsker å være tilknyttet nettverket melder sin interesse ved å registrere seg på siden ”kontakt oss”.

En hovedaktivitet for nettverket vil være å arrangere en nasjonal forskningskonferanse annet hvert år. Konferansene vil alternere med de nordiske konferansene om forskning om funksjonshemmede arrangert av det nordiske nettverket, Nordic Network on Disability Research.
På disse web-siden vil det bli lagt ut informasjon om annen aktivitet på området – andre aktuelle konferanser, litteratur, mv. Web-siden vil oppdateres regelmessig.

Redaktør og leder av nettverket er Halvor Hanisch, Oslo Universitetssykehus (halvorhanisch@gmail.com). Henvendelser, innlegg mv. adresseres til redaktør og blir deretter lagt ut.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Om. Bokmerk permalenken.